Дори Дейвид Бекъм се съгласи с нея

Модната икона Виктория Бекъм бе попиляна не от кой да е, а от собствената й дъщеря.

За никого не е тайна, че Виктория Бекъм е модна икона от почти 30 години. Явно обаче дъщеря й не одобрява нейните избори на облекло, отбелязва ЕТ.

Щерката на Виктория Бекъм я довърши

В дадено наскоро интервю тя споделя, че наскоро е получила сериозна критика от 10-годишната си дъщеря Харпър. Тази критика е била отправена към облеклото й от времето, когато е била част от „Spice Girls“.

Обръщайки внимание на сериозния проблем в социалните мрежи, какъвто е подигравката с тялото, Виктория Бекъм сподели, че единствената й дъщеря все още не е от тях. Тя обаче не скри притеснението си от това колко лоши могат да бъдат хората.

В този ред на мисли Виктория отбеляза, че Харпър все още не е част от социалните мрежи, така че за момента не се тревожат за това.

Тревожи се обаче от това, че тя е на възраст, на която тялото й ще започне да се променя. Опитват се да обсъждат често тази тема в семейството, а и освен това се стараят да е обградена от мили приятели.

Виктория Бекъм отбелязва, че дъщеря й, й казала, че полите й когато е била част от момичешката група, са били „неприемливи“, тъй като били твърде къси. Дейвид Бекъм пък бързо се съгласил с това твърдение на дъщеря си.

Харпър била категорична, че никога не би сложила такава пола.

Източник: blitz.bg