Семейството на Кирил Петков отбеляза рождения ден с домашно парти заради скандалите във властта

С домашно парти и огромни надуваеми цифри 1 и 5, съставляващи възрастта на щерката на Кирил Петков, отпразнува своя рожден ден Ема. Разбира се, на партито имаше безглутенова торта, приготвена от мама Линда и много подаръци за тийнейджърката.

Ема Петкова е второто дете на бившия премиер Кирил Петков и съпругата му Линда. Тийнейджърката обаче няма нищо общо с надутите и разглезени деца на властта и знаменитостите у нас – тя изглежда обикновено момиче, но с отличен успех в училище. Ема нямала нищо против да празнува рождения си ден вкъщи – коментира изданието. За да не станат мишена на папараци заради трусовете покрай оставката на татко й, девойката и семейството й решили да празнуват инкогнито в апартамента си в центъра на столицата, а украсата на дома била избрана от майка и дъщеря заедно.

Малката щерка на премиера Кирил Петков чукна 15 г. у дома
Сем. Петкови на трапезата вкъщи

Момичето отлично разбирала, че ситуацията не е празнична нито за баща й, нито за майка й и нямала против да чества празника си скрита от прожекторите и клюкарите по столичните заведения. Плюс това, Ема била скромна девойка, която не залитала по лъскавото и тежките гримове. За разлика от нея дъщерята на Анелия – Ивон, която е почти на нейната възраст, изглежда като шантонерка.

Източник: „Уикенд“