Тя категорично отхвърлила изкусителната оферта, за да е до приятелката си в този важен момент

Със сигурност сте чували за приятелствата, които с времето заздравяват все повече.

Едно от тези приятелства е това между Бритни Спиърс и Парис Хилтън. Никой не е в състояние да застане между двете, пък било то и американският президент Джо Байдън.

За никого не е тайна, че преди месец изпълнителката на "Toxic" най-после застана рамо до рамо със своя любим Сам Асгари и  узакони връзката си с него.

Парис Хилтън отсвири вечеря с американския президент Джо Байдън заради…

В същото време се оказа, че милионерската щерка Парис Хилтън, както често бива определена от американските медии, е отказала важен ангажимент само и само да присъства на сватбата на близката си приятелка. Тогава обаче тя не уточни за какъв точно ангажимент става дума.

Неотдавна обаче Парис Хилтън, която в миналото нашумя с участието си в риалити шоуто "The Simple Life", разкри в свое интервю с телевизионния водещ Джими Кимъл, гостувайки в предаването му, че става въпрос за специална вечеря.

Поканата за въпросната вечеря е дошла не от кой да е, а от американския държавен глава Джо Байдън. Ако трябва да сме още по-точни, става въпрос за Срещата на върха, която се проведе в Лос Анджелис и съвпадаше с венчавката на Бритни Спиърс.

Парис издава, че е била наета да бъде диджей, като каквато се изявява през последните години. Вместо да се забавлява с лидерите на редица от страните от Западното полукълбо обаче, тя е предпочела да бъде до Бритни Спиърс по време на брачната й церемония.

Освен това в интервюто Парис Хилтън разкрива, че Джо Байдън и екипът му са направили всичко възможно, за да я убедят да приеме ангажимента. Дори са й предложили да й предоставят хеликоптер, който да я вземе от мястото от което пожелае и след това да я върне обратно там. Въпреки това обаче Парис отказала категорично.

Колкото и примамливо да звучала офертата, внучката на Барън Хилтън, който е основател на световната верига потели "Hilton", я отклонила.

Причината за отказа й бил фактът, че не искала да пропусне и миг от церемонията и последвалото я празненство, засвидетелствайки по този начин подкрепата си към Бритни Спиърс.

"Нямаше да съм тази, която каца, а след това отлита с хеликоптер от там, в никакъв случай. Ето защо трябваше да откажа на президента... Съжалявам", каза тя.

"Това бе буквално една от най-емблематичните нощи в живота ми. Виждайки Бритни да върви по пътеката като ангел, който премина през какви ли не трудности в последните 13 години, за да получи най-накрая свободата си и да може да прави каквото иска и да има този щастлив приказен край, беше просто красиво", заключи Парис.

Припомняме, че тя бе сред малкото гости на събитието, заедно с Мадона, Селена Гомес и Дрю Баримор.

Източник: dir.bg