От нея няма ни вест, ни кост вече 241 дни

От известно време насам семейството на един от най-популярните спортисти в Източна Европа не е на себе си.

Става въпрос за известния словенски колоездач Тадей Погачар, който прави опити да спечели третата си поред титла от Тур дьо Франс.

Страхотия! Секта отвлече 10-годишната Юлия и…

Същевременно обаче не му е никак лесно, тъй като мислите му постоянно се връщат към родината и семейството му, предвид случилото се.

Оказва се, че 10-годишната братовчедка на спортната звезда е в неизвестност от цели 241 дни.

За да призове света за помощ, 23-годишният велосипедист използва профила си в „Инстаграм“, малко преди тазгодишното издание на Обиколката на Франция.

Там Погачар написа: „Помощ! Малката ми братовчедка е изчезнала“.

От 10-годишната Юлия няма никаква следа от 3 ноември, миналата година. Информацията, до която бащата на момиченцето Петер, успява да се добере, бива споделена в специален сайт. Петер е чичо на Тадей Погачар.

Юлия изчезва заедно с майка си Мелиса, както и други двама души. Следите им се губят в Испания. Предвид факта, че Мелиса и останалите двама човека, са последователи на сектата „Lana Praner z Gospodi“, Петер има опасения, че дъщеря му е била отвлечена от нея.

Последователите на сектата вярват в теориите за конспирации. Те вярват, че богатите хора правят опити да поробят населението на Земята.

Източник: blitz.bg