Габи от "Ергенът" разтърси с нечувани откровения!

Култовата Габи от "Ергенът" стана още по-култова с последното си изявление. Мацката, която нямаше идея какво е това АЕЦ и, аджеба, яде ли се, пие ли се... разказа за проваления си годеж и края на любовта с погребалния агент, който я мъкнеше по острови. Габриелка чак се разрева, докато признаваше, че майката на нейничкия била причина за нещастието й.

"Искам правилно да съм разбрана - аз нямам проблем ако във връзката ми има и трети човек, свободомислеща съм и ги приемам тия неща, но ако третия човек е някой от родителите ни, моята или неговата майка, тогава ми е много гадно", бърше очите Габриела и явно даде да се разбере, че кандидат свекито й е направила живота "тъмно черен".

Тя продължи да каканиже как младите трябвало да решават живота си сами и никой да не им се бърка. Но нямало да злослови за бившия и майка му, защото не плюела там, където допреди дни е целувала.

От казаното стана ясно, че нейният й е слагал рога, а вероятно и тя се е "опрашвала" с други, може и тройка да са сформирали. Но очевидно свекървата е изпаднала в шок от излъчването и разсъжденията на бъдещата снаха като се е постарала да спаси синчето си от най-голямата му житейска грешка.