Нейният дневник се превърна в истински хит

Началникът на кабинета на министър-председателя Кирил Петков – Лена Бориславова хвърли всички в шок с поста, който пусна по тъмна доба.

Дневникът й се превърна в истински хит. Говорителката на правителството в оставка Лена Бориславова публикува в профила си в социалната мрежа Фейсбук своите емоционални откровения. По този път тя показа разочарованието си от случилото се.

Лена Бориславова шокира всички с поста, публикуван по тъмна доба (ФОТО)

Лена Бориславова говори за азерския газ и хранилището в Чирен, не пропуска да изтъкне и постиженията на правителството. Нещо повече, Лена Бориславова определя Кирил Петков като „политикът на новото време“. Освен това показва и своето огорчение от факта, че той няма да оглавява повече правителството.

Дневникът на деня засяга не само доставките на азерски газ, а и темата с данъците, които „Лукойл България“ плаща. Засегната е и темата за ултиматума, който руският посланик у нас Елеонора Митрофанова постави към страната ни, както и връчването на мандат от държавния глава Румен Радев. Междувременно Бориславова не пропуска да го определи като „политик от миналото“.

Освен всичко това Лена Бориславова припомня, че през миналата година Чехия изгони 70 руски дипломати.

Под тези й словоизлияния, Лена Бориславова е добавила карикатура на Чавдар Николов с Кирил Петков от 1 юли, м.г.

Източник: blitz.bg