Борис Пилософ си връща на Рени, нарани я жестоко!

Рени и бившият й мъж не само отдавна са разделени и не си говорят, но омразата помежду им е факт. Особено от страна на Борис Пилософ, който се опитва всячески да я уязви и накара да страда. Е, успява! А причината е, че той е открил идеалния начин да съсипе психиката на бившата си, удряйки там, където най-боли. По децата й.

Самата Рени изплака мъката си публично, на рождения ден на големия си син, също Борис, който чукна 18 преди дни. В мрежата певицата изказа любовта си и пожеланията си към него, но го направи писмено и чрез снимки, защото се оказа, че момчето... не й говори. И не иска да контактува с нея.

Близки до Ренито разкриха, че това е огромната й болка и я убива, но Борис Пилософ успял да прикотка момчето, когато пораснало и то по познатия начин - угаждане на капризи и пари. Знаем, че той е от богата фамилия и синът му се подлъгал по свободния, тузарски живот (типично за младежи на възрастта му).

"Надявам се, че някой ден ще осъзнаеш, че родителството не е само пари, а предимно грижи и себеотдаване, предимно уроци и опити да те направи достоен човек. Безкрайно те обичам и знам, че като възрастен човек, какъвто вече ставаш, ще имаш времето да помислиш и да ме разбереш. А аз ще чакам този миг, сине!", проплака Рени.