Млада жена е станала свидетел на потресаващата гледка!

Истински гнусна история се разигра в магазин в Пловдив и то пред очите на клиентка. В един от кварталните магазини - не от големите хранителни вериги, а сравнително по-малък търговски обект, млада дама се натъкна на нещо отвратително, докато пазарува и си чака кафето. Пред очите й се разкри кошмарна и шокираща гледка, която едва не я препарирала от ужас.

Мъжът, когото виждате на снимката и който видимо си чака кафето на касата, си го извадил пред продавачката и останалите клиенти на опашката и се... изпикал на пода. Просто така, все едно е в обществена тоалетна и това е най-нормалното възможно нещо, което може да направи, докато виси и чака.

Отвратената дама разкри всичко в мрежата, за да предупреди хората, а на видео кадрите личи и самият ненормалник, който се е облекчил под носа на продавачката. Последната обаче не видяла деянието, улисана в правенето на кафе.

"Беше ужасно! Този малоумник, този изрод си седеше уж спокойно, а после трижди по-спокойно си разкопча панталона и се "измоча" на пода. А сетне си го прибра и продължи да си чака кафето така, все едно нищо не е станало. Не мога още да повярвам, че видях това нещо, не съм вечеряла, а сигурно и днес няма да хапна нищо. Иде ми да повърна", разказва очевидката.