Теодора от Фермата разби сърцето на мъжа си!

Въртиопашката Теодора от Фермата окончателно довърши мъжа си или вече бившия си мъж - футболистът Танко Дяков. За развода помежду им говори фактът, че Теди вече се представя без фамилията си по съпруг, а се пише Теодора Андонова. Танко бил напълно съсипан, разкриват негови близки, защото обичал жена си от сърце. Тя обаче го остави заради Пламен, с когото се срещна в риалитито.

Теодора от Фермата съсипа мъжа си, разведе се официално, заради... (още подробности)

Помним, че тогава Теодора се правеше на света и ненапита вода, но беше очеизвадно, че си пада по Пламен. За пред хората и камерите Андонова до последно разиграваше театър и не спираше на всеослушание да тръби, че двамата могат да са само приятели. Е, явно това "приятелство" отдавна стигна до кревата и разруши брака й.

Теодора и мъжът й живееха в Чикаго от години, но тя се е върнала в България, само заради страстта си към Пламен, който е син на кмета на Ябланица. Танко не е на себе си не само заради чувствата към невярната съпруга, но и заради дъщеря им Ема, чиито живот се обърка тотално.

Явно не Теодора не й дреме и си живее животеца като е редовен посетител на нощни барове, чалготеки и клубчета. "Това е върхът на безотговорността и тази жена се нарича майка?! Отвратително! Да си разбиеш семейството и живота на детенцето заради нечий... ама какво и да очакваме от прости хора", гневят се в нета.