Пророкът на народа, както наричат Дядо Влайчо, твърди, че българската нация ще оцелява винаги

За пророка Дядо Влайчо се твърди, че имал по-голяма дарба от тази на Ванга, защото нямал несбъднати предсказания. Въпреки това е по-малко известен от нея. Той твърди, че българската нация ще оцелява винаги, защото има здрав и жилав корен. Въпреки всичките изпитания, страната ни няма да бъде въвлечена във война – твърди ясновидецът.

Дядо Влайчо изпада в немилост, след като казва на Людмила, че фамилията Живкови е прокълната
Наричат Дядо Влайчо Пророкът на народа

Влайчо Жечев е роден през 1894 г. в старозагорското село Коньово. Умира на 87-годишна възраст през 1981-а, същата година, в която си отива и дъщерята на Тодор Живков – Людмила Живкова. Няколко години ясновидецът й казва, че фамилията Живкови е прокълната. И както тя, така и баща й ще свършат зле. Пророкът не влиза в подробности какво е проклятието и кой в рода е причината за него, но с предсказанието си навлича гнева на Живковата щерка и си осигурява доживотна немилост за разлика от Ванга, която се води официалната пророчица и която Людмила взима под крилото си.

Приживе Дядо Влайчо твърди, че България благодарение на молитвите на духовните общества няма да бъде въвлечена във война. Същевременно обаче строго ще бди над границите си.

Същевременно обаче Дядо Влайчо предупреждава, че народът ни е твърдоглав, мнозина не приемат Бога и ще патят от това.

Източник: „Уикенд“