Мадам Мулти – Дарина Павлова, вдига наздравици с шампанско за 260 евро бутилката

Откакто е започнал летният сезон, Дарина Павлова разпуска на остров Сардиния. След като в края на май вдовицата на Илия Павлов посрещна 59-ия  си рожден ден с пищен купон в местен ресторант, сега се наслаждава на луксозна почивка в женска компания. С нея са близките й приятелки Марта Вачкова и дъщеря й Рада, д-р Галина Долапчиева, специалист по естетична стоматология и Надя Мануел, също близка дружка на богаташката.

Дарина Павлова разпуска в женска компания
Дарина Павлова в женска компания на остров Сардиния

Дарина Павлова явно открай време обича да прекарва ваканциите си в Сардиния. Не е ясно къде точно бизнесдамата е отседнала с компанията си, но две нощувки в района вървят между 500 и 2000 лева в зависимост от това колко луксозен е хотелът. В последните дни дамите се наслаждават на красотите в района, пътуваха с яхта и вдигаха наздравици с шампанско за 260 евро бутилката, марка „Рюнар Розе“.

Дарина Павлова и Марта Вачкова са близки приятелки още от НАТФИЗ (тогава ВИТИЗ). Двете неведнъж са си устройвали пътешествия по женски. През март, 2019 г. към тях се присъедини и актьорът Владо Пенев, близък приятел и колега на Марта. Тогава тримата се насладиха на чудна ваканция в Милано. Сега обаче компанията е само женска и изборът на Г-жа Мулти е паднал на Сардиния.

Източник: „Уикенд“