Последствията от изцепките му рефлектираха сериозно върху поста на баща му

Прокурорският син от Перник – Васил Михайлов, който бе задържан след серия жестоки побои, може отново да се размине между капките за извършените от него зверства.

18-годишният Васил е син на зам.-шефа на Окръжна прокуратура-Перник Бисер Михайлов. Той бе арестуван преди броени дни, когато безпричинно нападна 61-годишния бивш футболист на „Миньор“ Румен Андонов и счупи челюстта му на две места. По-късно стана ясно, че полицейските власти и прокуратурата в Перник, са прикрили повече от 20 жалби да жестоки побои, нанесени от Васил над местни жители само през последните две години.

Страшната истина за прокурорския син от Перник видя бял свят

Припомняме, че действащият полицай Калоян Евтов също се озова сред жертвите на прокурорския син, след като го задържал преди три години по подозрение за продажба на наркотици.

При все, че в социалните мрежи вече се въртят голяма част от видеоклиповете, записали нападенията над пострадалите от прокурорския син, не е изключено той отново да се измъкне безнаказано.

Мълвата в града носи, че той ще бъде освидетелстван като психично болен, което означава, че веднага отпада носенето на наказателна отговорност за извършените от него инквизиции.

Част от пострадалите вече биват наобикаляни от емисари на бащата на Васил. Те ги увещават да не подават нови жалби в полицията.

За поне о15 от нападенията, Васил Михайлов няма да бъде съден. За други от тях той ще бъде съден като непълнолетен, тъй като е навършил пълнолетие преди четири месеца.

При всичките си нападения, Васил е налагал жертвите си с железен бокс, а в някои от случаите е прибягвал и до употребата на мачете. Освен това се въоръжил и с незаконно притежаван пистолет. Той обаче не бил открит при задържането му миналата седмица.

Междувременно Васил е пребил от бой дори и собствения си баща Бисер Михайлов. Екшънът се е разиграл в дома им през пролетта.

Васил се прибрал във видимо неадекватно състояние и се нахвърлил върху баща си след разразилия се скандал.

Според разказите на съседи Бисер Михайлов пострадал сериозно от нападението на сина си. наложило му се няколко дни да крие синините си зад тъмни очила и шапка.

След тази случка Васил събрал багажа си и се изнесъл да живее в хотел Струма в града.

Васил обаче не работи и няма официални доходи, което поражда въпроса от къде има парите, които харчи.

Мълвата носи, че за него се грижи чичо му, тъй като носи неговото име. По всяка вероятност обаче Васил продава наркотици и събира силово пари на лихвари из града.

До този момент Бисер Михайлов все още не е коментирал криминалните изцепки на отрочето си. Из града се твърди, че през следващата седмица той най-вероятно ще бъде освободен от поста си от ВСС.

Припомняме, че главният прокурор Иван Гешев вече проведе среща с градоначалника Станислав Владимиров, а от МВР разпоредиха извършването на проверка в пернишката полиция заради прикриваните сигнали срещу Васил.

Освен това самият Бисер Михайлов бе арестуван преди 12 години заради лихварство. През 2013 г. обаче той отново бе върнат на поста си от ВСС. Именно той разследваше катастрофата със загиналите македонски туристи на АМ „Струма“, а в миналото повдигна обвинения и вкара зад решетките пернишкия сериен убиец Станислав Ангелов – Сиси.

Източник: Уикенд