Драпа да не „залезе“: Алекс Гърдева се набута и при чалгата! (още подробности)

0

Алекс Гърдева е в неистов ужас да не я забравят!

В неистов ужас да не би да вземе да „залезе“ (все едно някога е „изгряла“ наистина) е Алекс Гърдева. На психоложката от „Ергенът“ така й пасна всенародната любов, която си спечели по време на формата, че дава и драго, и мило да я задържи, че и умножи по сто. Като стигна дотам да се целува по устата с колежки от предаването – вчера с Ева Георгиева, а днес да се набута и при чалгата.

Александра постна преди минути снимка, на която се е гушнала с една от най-вървежните чалга диви – Лидия. Която също така е и уж тайно гадже на Наско Колев. Рапърът не се мярка наоколо, но пък двечките си гукат ли гукат, а най-доволна е физиономията на Гърдева. Която отново сипе типичните си суперлативи за Лидия, както преди за другите момичета – явно това е работеща тактика.

Е, надали ще е работеща дълго време обаче, защото на потребители вече им дойде too much (както се казва на чист български). Много от тях директно заявяват, че това е лицемерие и всичко, което цели Александра, е да си спаси минутките слава и приходите от рекламки, които след формата си докарваше като инфлуенсър.

Знаем, че между нея и Виктор Стоянов не излезе нищо, без значение, че го играеха на клоуни и се правеха на гаджета близо седмица, барем хванат рейтинг. Гърдева все още е сингъл и вероятно това е и втората й цел – да тръшне някой финансово тлъст и вървежен господин.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.