Тв водещата Деси Стоянова започва бизнес като на колежката си Ани Цолова – ще учи хората да говорят в медиите

Ясно е, че на курсовете за това как да правиш добро впечатление на медийната аудитория, се явяват предимно кандидат-политици и бизнесмени, които искат да лъскат имиджа си. Точно натам се е насочила Деси Стоянова след проправения вече път в тази насока от колежката й Ани Цолова

В тв рекламен клип, който тече по Би Ти Ви, се обяснява, че на този курс човек се обучава да създава добър имидж. Обикновено се смята, че говоренето е дадено свише, но да имаш дар-слово е съвсем друго нещо и то се придобива с обучение.

Деси Стоянова зарязва ефира
Деси Стоянова вече не държи да е тв стар

Това не е първият опит на симпатичната Деси Стоянова да зареже телевизията, която явно е започнала да я уморява. 47-годишната тв водеща. За нея електронната медия не е идея фикс, както при повечето й колежки. Явно обаче тв водещата си е дала сметка, че отдавна е превалила върха на славата и на нейната възраст трябва да си намери една по-спокойна работа, която не изисква толкова стрес, нерви и ранни ставания, както сутрешният блок на телевизията. Пък и колегата й Сашо Кадиев отдавна й лази по нервите, макар двамата да го играят близки на малкия екран.

Източник: „Уикенд“