Славена Вътова пак се съблече, макар да няма какво да покаже!

Човек от миналото си и от същността си не може да избяга, са казали старите и мъдри хора, а Славена Вътова го доказва с пълна сила. Макар отдавна да е майка на две дъщери, да е семейна, а наскоро мъжът й дори да й прости, че ги заряза и хукна да се чука с друг, Вътова си знае своето. И очевидно драпа за нов любовник, пускайки се гола в нета.

Славена Вътова не може да избяга от миналото: Пак търси мъж... гола! (виж още)

Славенка се е снимала на терасата до морето като върху задника си има дънки, но нагоре нищо. Нито бански, нито сутиен, напълно гола е. Така като гледаме, очевидно е, че няма какво да покаже, защото е носителка на скромен бюст, но природата си е природа - иска й се на Вътова някой новичък да я пожелае. Пък ако има и пари, дюшеш.

Знаем, че само преди месеци бившата миска си паряса семейството, за да отиде да живее с президентския експерт Слави Василев. Двамата се оправяли дълго време преди това, като дори били съседи - така го и забърсала Вътова. Щом се нанесе да живее при него обаче, той бързо се осъзна и скоро я прати на майната й.

Цялата в сълзи, чувство за вина и разкаяние, Славенка отново почука на вратата на съпруга си, който я прибра. Повече заради децата, отколкото за друго, коментират запознати, но фактите са си факти. Въпреки това в момента мъжемелачката е отново на лов. Кой ли ще е поредният й?!