Ива Митева активира бомбата: Твърдо ще гласувам за вота на недоверие, не може да правят подобни неща!

0

Ива Митева заяви, че не се нуждае от размисъл по темата!

„Нямам нужда от размисъл по въпроса, решението ми е взето окончателно. Ще гласувам за и то твърдо за вота на недоверие към Петков и кабинета му днес, защото промяна трябва да има. Но промяна, а не просто подмяна. А по начина, по който процедират в момента, ясно личи, че такава няма“, каза Ива Митева. Която призна, че нагло са й изпращана съобщения по всяко време на денонощието, както и на Каримански.

„Не знам колко хора ще опитат и колко ще успеят да вербуват, това си е на тяхната съвест. Но знам, че самата аз съм получавала подобни смс-чета и съм ги отхвърляла незабавно. Парите не са всичко, те ще предлагат и постове, но ще видим какво ще последва след самия вот“, каза Митева.

Тя заяви, че няма мераци за връщане към поста на председател на НС, но и вярва, че преди вота е напълно безсмислено да се избира нов такъв. Според нея първо трябва да се успокои обстановката между партиите и депутатите, а чак тогава – с чист и трезв ум, да се предлагат кандидатури и да се избира председател.

„Аз самата бях против отстраняването на Никола Минчев в началото, но той направи действително сериозни грешки и то на няколко пъти. Подобно нещо в пленарна зала не може да бъде подминато просто така, затова и се наложи да го отстранят“, обясни още екс председателят.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.