Любовницата на Владимир Путин с два нови имота в Европа (Вижте къде разпуска Алина Кабаева)

Алина Кабаева с две нови вили в Европа сн. Туитър
0

Любовницата на Владимир Путин с нови вили в Европа

Любовницата на Владимир Путин има два нови имота в страна-членка на НАТО, твърди руски опозиционен вестник. Алина Кабаева, която се смята за тайната втора съпруга на президента и майка на четири негови деца има два имота и то в съседна Турция. Единият е къща в южната част на черноморската ни съседка, а другият е вила в Истанбул.

Смята се, че покупката е уредена чрез посредник, който е приближен лично до президента на Турция – Реджеп Таийп Ердоган. Разкритията са направени от роденият в Русия израелски бизнесмен Леонид Невзлин, който е бивш съсобственик на петролния гигант ЮКОС.

Кабаева е получила лятна вила край брега на морето и още една в луксозен квартал на Истанбул. Смята се, че вилите са застраховка за любовницата на Путин. Ако заради близките й връзки с президента, тя бъде възпрепятствана да се движи свободно из Европа, Канада или Англия, а войната в Русия и Украйна се ожесточи, семейството й да може да пребивава в сигурно убежище в Турция.

Алина Кабаева с две нови вили в Европа сн. Туитър
Алина Кабаева с две нови вили в Европа сн. Туитър

Невзлин отказа да даде повече информация по въпроса, но също така и друг път е хващан да дава противоречиви изявления. През април например, той заяви, че руският министър на отбраната е „извън играта“ след като е претърпял „масиран инфаркт“. Малко по-късно Шойгу бе забелязан да участва в парада и тържествата по случай честването на 9 май.

Източник: Дейли мейл

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.