53-годишният Мариан Вълев признава в интервю за „Уикенд“, че в младостта е имал доста пороци

На въпроса много години ли са 53, Мариан Вълев отговаря: „Човек живее два живота. Първият е, докато осъзнае, че е смъртан, а вторият е след това. Аз на 50 години си дадох сметка, че времето ми не е неограничено на този свят. Оттогава изпитвам удоволствие от всичко, което успявам да направя. Всеки ден ни е подарен. Наслаждавам се дори на една разходка“.

Мариан Вълев: Имам жена до себе си!
Мариан Вълев като Куката в "Под прикритие"

На въпроса дали има пороци, актьорът отвръща: „Не ми останаха вече. В младостта съм минал през какво ли не, но се надявам да съм си научил добре уроците. Компютърните игри са ми голяма слабост, но така се случи, че не съм играл от няколко години“.

Попитан от какво се страхува в личен план, Мариан Вълев споделя: „Страхувам се да не се разболея, да не спра да бъда полезен. Плаши ме това, че може да дойде ден, в който няма да мога да се грижа за близките си и да нося отговорностите си. В професионален план години наред не съм работил като актьор – бях барман, спасител по плажовете, какъв ли още не. Казвам това, за да илюстрирам, че нямам страх от физически труд“.

Попитан директно дали има жена до себе си, актьорът признава: „Имам жена до мен, но не искам да говоря на тази тема. Прекалено лично е. Майка ми е във Варна, да ми е жива и здрава! Тя е моето най-голямо щастие“.

Източник: „Уикенд“