Дара не само показа горещи снимки, но и обясни някои нещица...!

Фурията Дара отбеляза старта на астрономическото лято като буквално взриви мрежата и яко възбуди силния пол. Дарина Йотова метна снимки, от които не само очилата ще ти се изпотят. Тя откри сезона на дините повече от предизвикателна, но и с открита насмешка към всички силиконови гърли - без значение дали са певици, или обикновени бръмчалки.

Защо насмешка ли?! Ами, защото всичко това, което виждате у Дара и което аха да пръсне потничето й, е съвсем, ама съвсем истинско. Без външни добавки и прочие. Дара, както и Тита, са може би двете най-цицорести мацки от родния шоубизнес. Опа, пропуснахме и Рут Колева, но тя далеч не е така атрактивна.

Заедно с напращялото си потниче, Йотова разказа и нещо интересно за динята, която държи в ръце и жадно си отхапва. Тя обясни на феновете си, че всъщност дините се делят на полове като хората. "Те са женски, но и мъжки, това ми го обясни продавач наскоро. Мъжките били по-воднисти и продълговати, докато женските, като нас, по-кръглички и сладки", разказва Дарето.

Този път тя беше сама на плажа и не се щракна с новия си любим, с когото показваше страстни ласки и целувки в нета. Пък казва ли ти някой - каквато е пъргавелка, поне доколкото е показвала, като нищо Дарето да го е изритала, защото й е доскучало.