Принц Хари бе утешен с трогателна прегръдка

Изглежда, че Меган Маркъл напоследък се чувства позабравена и прави всичко по силите си, за да насочи вниманието към себе си.

Съпругата на принц Хари се появи по време на мач по поло в края на терена. Появата й бе, за да изрази подкрепата към принц Хари, който участва във важен турнир.

Меган Маркъл лъсна със заголен бедър и… (СНИМКИ)

За изненада на всички обаче, Меган Маркъл излезе в края на терена по доста оскъден тоалет. Едва ли кралицата и останалите особи от кралската фамилия биха одобрили подобно облекло. Въпреки това обаче за никого не е тайна, че Меган не само не се съобразява с изискванията на кралската фамилия, а сякаш прави всичко напук.

Освен това не бива да пропускаме и факта, че към момента не е длъжна да го прави, след като двамата с Хари бяха освободени от кралските си задължения.

Изглежда именно благодарение на това, 40-годишната Меган е зачеркнала всички правила и е решила да бъде изцяло себе си. За мача по поло тя заложила на изключително къси панталони, които пък обаче не може да се отрече, че разкриват ослепителна гледка към голите й бедра.

Принц Хари взе участие на полуфиналните мачове, но отборът му бе разбит и изгуби надпреварата. За сметка на това той бе утешен от трогателната прегръдка на съпругата си.

Меган Маркъл лъсна със заголен бедър и… (СНИМКИ) - Снимка 2

Източник: jenata.blitz.bg