Очевидно е предпочел да страда мълчаливо

Резултатите от аутопсията извадиха на показ страшната истина за един от най-добрите комици Робин Уилямс.

Той посегна на живота си преди осем години (през 2014 г.), но въпреки това чувството за загубата у почитателите му все още не е стигнало. Той несъмнено бе един от най-добрите комици в световен мащаб.

Резултатите от аутопсията разкриха страшната истина за Робин Уилямс

Робин Уилямс зареждаше с позитивизъм всички с изпълненията си. Неотдавна обаче се заговори, че той е страдал от болест, която била много по-тежка от депресията. Именно тя се превърнала в причина за кончината му.

Резултатите от аутопсията на Робин Уилямс изкараха на показ някои потресаващи факти за преждевременната му смърт. Оказва се, че комикът е страдал от LBD (деменция с телца на Леви). Това заболяване е едно от най-пагубните и увреждащи мозъка. Предполага се, че актьорът дълго време е криел коварната диагноза от съпругата си.

Истината е, че поставянето на правилната диагноза е много трудно, тъй като немалка част от симптомите й се припокриват с тези на Алцхаймер и Паркинсон.

Вдовицата на Робин Уилямс разкрива, че когато разговаряла с медиците, те споделили, че неговият случай е „най-лошата патология, която са виждали в практиката си до момента“.

Очевидно, каквото и да е преживявал актьорът, все пак е предпочел да страда мълчаливо, без да тормози близките си.

Източник: vesti.bg