Андреа достигна до нечувано падение!

След като от седмици, не - от месеци, Андреа се късаше да пуска стари спомени и снимки на себе си и Кубрат Пулев, а наскоро вдигна скандал, разкривайки, че Кобрата има дете от друга, чалгарката удари ново дъно. В разговор със свои последователи, които я попитаха как се чувства и има ли нов мъж до себе си, тя излъга откровено.

Андреа удари дъното: Лъже, че има нов мъж, за да събуди ревност у Кобрата! (на него не му дреме - СНИМКИ)

"Чувствам се влюбена! И да, обвързана съм" - това чудо написа Андреа, без да се замисли как изглежда в очите на хората. Разбира се, тя отказва да съобщи името на новия си, отказва дори да пусне снимка със сянката му, ръката му, обувката му ако щете... Какво говори това е ясно. А и близки до нея разкриха, че всичко е бошлаф.

"Андреа има мъж, колкото Кобрата има внуци! Тази жена става все по-обсебена от него и от предателството му, което наистина не очакваше. Той много я нарани, но лошото е, че тя още умира от любов по него и след омразата, с която го заля, сега пък пробва да го накара да ревнува. Знаем за стадиите на разочарованието, които при нея се менят скоростно. Дано се кротне, че хептен ще изтрещи, а новият мъж ще си остане в главата й. Кой би се хванал с нея при това положение?!", коментират източниците.

Това, което съвсем убива Андреа обаче, е фактът, на Пулев не му пука, каквото и да стори тя. Той е наясно с всичко, което става в главата й и по-скоро минавал към съжаление, отколкото към нещо друго.