Един мъж е откаран в болница

Зверско и в същото време доста зрелищно меле разтърси центъра на София.

Очевидка на мелето разкрива, че то се е случило в близост до кръстовището на бул. „Патриарх Евтимий“ с ул. „Г. С. Раковски“.

Зверско меле в центъра на София (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

От разказа на жената става ясно, че мотор е фучал с бясна скорост. На него освен водача имало качена и дама. В един момент се чул страшен трясък. Малко по-късно става ясно, че мотористът е помел велосипедист.

И ако си мислите, че това е краят на страшния екшън, много грешите. След като удря велосипедиста, мотористът губи управление над мощната машина, в резултат на което помила два автомобила.

В резултат на страшното меле е пострадал само един човек – мъжът, който е карал колелото. Жената, станала очевидец на сблъсъка разкрива, че на място е пристигнал екип на Спешна помощ, който е транспортирал мъжа към лечебно заведение. При първоначалния преглед станало ясно, че най-вероятно има счупване/счупвания.

Зверско меле в центъра на София (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2Зверско меле в центъра на София (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3Зверско меле в центъра на София (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4Зверско меле в центъра на София (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 5

На мястото има екипи на полицейските власти. Тепърва предстои да бъдат уточнени причините, довели до сблъсъка.

Източник: blitz.bg

Снимки: Булфото