Дори младоженецът се сблъскал със страшните мерки за сигурност

Много от гостите, присъствали на сватбата на внучката на Симеон Сакскобургготски я определят като война или най-малко като военно положение.

Припомняме, че в края на миналия месец принцеса Мафалда се венча за годеника си Марк Абулейман.

Невиждана страхотия на сватбата на внучката на Симеон Саккобургготски

Празненството се проведе в Палма де Майорка при пълна поверителност. Дори най-упоритите местни папараци не успели да щракнат булката. Сватбата била охранявана изключително строго.

Освен това нямало как да разчитат на снимки отвътре, защото гостите били помолени да оставят телефоните си на специално място още на влизане.

Наетият персонал пък бил принуден да подпише споразумение за поверителност, съгласно което нямат право да изнасят информация за събитието, нито пък да снимат. Дори не можели да споменат извън събитието имената на гостите. В противен случай щели да бъдат глобени доста солено с по няколко хиляди евро.

Частната церемония се е провела на територията на дома на майката на булката – принцеса Росарио.

Невиждана страхотия на сватбата на внучката на Симеон Саккобургготски - Снимка 2

Нощта преди сватбата пък бащата на младоженката – принц Кирил бил домакин на грандиозно парти, провело се в имението му в Поререс.

Мълвата носи, че сред гостите на коктейла е имало аристократи и престолонаследници от цяла Европа.

Дори младоженецът се сблъскал със страшните мерки за сигурност – пристигайки в имението на тъща си трябвало да каже кодова дума пред свирепите гардове, за да бъде допуснат.

Белката дефилирала триумфално пред насъбралите се гости след 19 ч. Малко преди големия ден младоженката отбеляза, че мечтае за интимна сватба, а не помпозно тържество.

Източник: retro.bg