Наричат я зловещата монахиня на Несебър и никой не знае коя е!

Несебър изпадна в ужас и се скова от страх, след като стана ясно, че зловещата монахиня, както е известна в града, се появи отново. Става дума за мистериозна жена, която се движи като призрак из морското градче, облечена изцяло в черно. Без значение каква жега или студ е, тя ходи скрита под дълги черни дрехи като расо. Движи се бързо, не поглежда и не говори с никого.

Несебър в ужас: Тайнствената зловеща монахиня се появи отново! (още подробности)

Нещо повече - въпросната така наречена монахиня има навика да ходи на прибежки, сякаш е на състезание. Движи се странно наведена като само понякога изведнъж рязко спира до някой автомобил. Постоява малко така, а после пак тръгва бързо като вятър. Снощи тя е била видяна за първи път от доста време в квартал "Черно море", около или малко след 22 часа вечерта.

Помним, че преди монахинята бе засечена да се катери върху уредите на един от външните фитнеси като изглеждаше повече от странно и страховито. Не само малчуганите, а и родителите им не смееха да се доближат до нея, камо ли да я заговорят. Крайно време е обаче да се разкрие нещо повече за тази чудата дама, коментират по форумите.

"Виждана е да се крие по едни бараки, но никой не знае къде живее - дали там, или другаде. Изобщо това нещо е като истински призрак и буди тягостно чувство дори в яки мъжаги. Като я видим й си плюем в пазвите, пък макар и да е на снимка", пишат в нета.