То бива, бива, ама чак пък толкоз…

„Ергенът“ Виктор Стоянов, който се оказа блян за много жени след участието му в риалитито, а по-късно стана ясно, че не е съвсем свободен, втрещи мрежата.

По всичко личи, че младият мъж е доста неграмотен. Разбира се това не е нещо, което човек трябва да демонстрира, но по всичко личи, че той или не знае колко ниска е културата му на писане, или пък не му пука.

Виктор Стоянов втрещи мрежата

Мнозина определиха правописа на Виктор Стоянов като на „непълнолетно ромче“. Всъщност изцепките, с които се излага мачото в социалните мрежи не са една и две. Спокойно би могло да се каже, че те вече са се превърнали в традиция.

Оказва се, че Виктор Стоянов пише „полАх“, вместо „полЪх“ и „Локмен“, вместо „Уокмен“. Към това трябва да добавим и факта, че слага запетайки където прецени – понякога ги поставя на места, на които няма нужда, а друг път пък ги пропуска. И все пак трябва да се отбележи, че понякога успява да уцели и правилното място, на което да ги постави.

Що се отнася до образованието, фитнес инструкторът Виктор посочва, че има „средностатистечско образование“, каквото и да значи това.

Не е изключено Ергенът да прави опити да оригиналничи, правейки се на интересен с „по-богат“ речник и поради тази причина да употребява думи, чието значение така и не става ясно.

Източник: Уикенд