Шефът на Дарик радио е влязъл в дрескода на Дългия

Константи Вълков фучи из столичните улици с чисто ново БМВ за 150 бона. Шефът на Дарик радио направи преди броени дни интервю със Слави Трифонов, чиято продължителност беше час и половина и оттогава стана известен в медийните среди като изповедникът на Дългия.

Косьо полага големи грижи за колата си и след всеки дъжд я кара на автомивка, за да не губи от автентичния си блясък. Онзи ден Вълков се появи пред подоопечното му радио и хлътна в подземния гараж под изумените погледи на гражданите. Той бе облечен в стилен костюм и тъмни очила, придобил досущ стилистиката, налагана в годините от Дългия.

На какво се вози изповедникът на Слави Трифонов – Константин Вълков?
Вълков направи любезно интервю с Трифонов

За 50-годишния Константин Вълков радиото е страст, работи в него от 16-годишен. Хоби му е фотографията – има няколко самостоятелни фотоизложби. Пред медиите е споделял, че го вълнуват само радиото и списанията и не обръща особено внимание на телевизията, към която няма въжделения.

Хората не спират да се питат как един журналист, може да си позволи такава кола със своята заплата, пък била тя и в частна медия като Дарик радио.

Известно е, че Слави Трифонов използва за трибуна собствената си телевизия и рядко се появява в чужди медии, дори за да разяснява политиката на предвожданата от него партия „Има такъв народ“. За Косьо обаче е направил изключение...

Източник: „Уикенд“