Наглостта им преминава всякакви граници

Отношението към украинските бежанци вече е доста по-различно предвид множеството изцепки и свинщини, които направиха в България.

Тези дни Пловдив стана свидетел на поредната свинщина, сътворена от украинските бежанци.

Гребната база в Града под тепетата се е превърнала в паркинг за нарушители. Често пъти хората позиционират автомобилите си след забранителния знак, само защото така им е по-удобно.

Поредната свинщина на украинските бежанци у нас. Ето какво направиха този път! (ФОТО)

Жител на града сигнализира за нагла постъпка, сътворена от украински шофьор. Той отбелязва, че се е натъкнал на нарушението на украинския бежанец случайно. Подчертава обаче, че нарушителят е зарязал возилото си на пешеходната алея, откъдето минават и трениращи деца.

Пловдивчанинът е категоричен, че украинските бежанци също трябва да спазват правилата и в частност тези за движение, въпреки, че са „гости“. Никой не им дава право да си правят каквото си знаят с усещането, че ще останат безнаказани.

Въпреки, че близкият паркинг може да „приюти“ близо 150 коли, украинецът е счел, че му е позволено да влезе след знака „забранено за преминаване“.

Така и не става ясно обаче дали пловдивчанинът е подал сигнал към органите на реда и съответно дали нарушителят е бил санкциониран.

Защото дори и да не се сещат от друго, всеки се сеща, когато се бръкне в джоба му, особено, ако е по-надълбоко.

Източник: trafficnews.bg