Той определи Ананиев като провокатор

Народният представител Хамид Хамид направи взривяващи разкрития за вчерашния екшън в Народното събрание.

Той твърди, че през цялото време бил с гръб към Н .Ананиев и се опитвал да въведе ред. Същевременно правил опити да защити и колегата си от редиците на ДПС Халил Летифов, който е с операция.

Хамид Хамид с взривяващи разкрития за екшъна в НС

В ефира на bTV заместник-председателят на ДПС се ожали, че през цялото време Ананиев бълвал всевъзможни обидни думи и ругатни. В този ред на мисли Хамид отбеляза, че ако ги цитира, СЕМ със сигурност ще затвори телевизията.

Въпреки това обаче той реши, че трябва да поднесе извиненията си на Ананиев и го направи чрез телевизионния ефир.

Веднага обаче побърза да уточни, че е бил „надигран, надхитрен“, тъй като плонжът на Ананиев бил изпълнен изключително умело. Подчерта, че едва ли би могъл да събори с „мъничките си ръчички“ солиден мъж като Ананиев.

Хамид Хамид не се поколеба да определи Настимир Ананиев като провокатор. Припомни и случката с Ананиев от предишното НС, когато пристигнал с кофа, крещейки, че правата му трябва да се уважават.

В заключение депутатът от редиците на ДПС определи сегашното управление като най-некадърното съществувало някога. В този ред на мисли той е категоричен, че ще си отидат точно поради тази причина и допълва, че управляващите вече са се самосвалили.

Източник: blitz.bg