Звезда от „Биг Брадър“ напусна ИТН срещу 3 милиона евро (Или колко струва на Кирил Петков да си „напазарува“ депутати?)

Кирил Петков вече пазарува депутатите по 3 милиона на глава сн. Фейсбук
0

Кирил Петков купува депутати по 3 милиона евро, звезда от „Биг Брадър“ напусна ИТН след договорки

Мизата се вдигна. Звездата от „Биг Брадър“ и бивш /вече/ депутат от ИТН – Кирил Симеонов напусна партията си и се присъедини към „Продължаваме промяната“. Кирил Петков купува депутати на килограм, като сумите вече са 3 милиона евро, а не един, каквато беше цената за първите шестима.

С обещания за нови постове, неразбираеми декларации в национален ефир за ликвидиране на задкусилието и най-вече – финансови предложения за астрономически суми, Кирил Петков прави и невъзможното, за да задържи кабинета си на власт. Правителство, което обаче очевидно омръзна и на президента Румен Радев, който все по-открито се дистанцира от него и реално е готов да го прати в историята.

Новината за напускането на бившата риалити звезда Кирил Симеонов, беше оповестена от Петьо Блъсков във Фейсбук. Позовавайки се на сигурни източници, той допълни, че сумите най-вероятно са осигурени от олигархичния кръг, който подкрепя Кирил Петков и кабинета му.

Кирил Петков вече пазарува депутатите по 3 милиона на глава сн. Фейсбук
Кирил Петков вече пазарува депутатите по 3 милиона на глава сн. Фейсбук

Но дори и с толкова голямо вдигане на мизата, както и с хвалбите на премиера, че депутатите от другите партии сами ги търсят, а те не говорят с никого, българската общественост изчерпа кредита си на доверие към това правителство. И ако вотът на недоверие другата седмица не мине, много е вероятно да видим народа отново по улиците. И то не защото някой е платил на група протестиращи, да скандират под прозорците на властта, а защото на хората наистина им писна от игрите на политиците.

Източник: ПИК.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.