Ново 20: Министър Наско се закани в мрежата! (още подробности)

0

Атанас Атанасов изригна в нета доста заплашително!

Министър Наско, както отдавна вече наричат културният министър Атанасов, отново предизвика взрив в мрежата. Този път обаче той не бе почерпен, нито весел, а беше по-скоро заканителен. Младият министър постна няколко снимки – една на сваленият вчера от поста си Никола Минчев, който бе председател на НС и още две на протестите пред парламента в негова защита.

„Нищо всъщност не е свършило. Не! То тепърва започва“, написа Атанас Атанасов и то на черен фон, което се възприе като явна заплаха за това, което предстои. Ясно е, че министър Наско говори за бъдещи ескалиращи протести и народен гняв, особено ако се заговори за връщане на ГЕРБ и на ДПС в комплект.

Знаем, че вчера Слави Трифонов отрече твърдо вероятността някога да направи коалиция с тези две партии, но лошото е, че няма кой да му вярва. Не и след като именно той бе този, който разтури сегашния кабинет и на практика ни поведе към поредни, невиждани скоро по брой, избори. За едва тринайсет месеца, това ще са четвърти нови избори за народа ни, което в тази криза не е най-удачната идея.

Идната седмица предстои да се гласува и вотът на недоверие към кабинета, а някои настояват това да се случи още сега в неделя. Партиите бързат, всеки е срещу всеки, едновременно с това се обединяват… Казано вкратце, циркът предстои.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.