Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова била под влиянието на кумовете си Даниел и Виолета Лорер

Народната представителка от ГЕРБ Николина Ангелкова, която бе министър на туризма в кабинета „Борисов, също е била съблазнена от „Продължаваме промяната“ да се влее в редиците на управляващите, за да не падне от власт кабинетът „Петков“.

От „Промяната“ опитали да купят и Николина Ангелкова
Ангелкова била семейна приятелка с Лорер

Преди дни управляващите от „ПП“ намекнаха, че има вероятност някои народни представители от ГЕРБ да ги подкрепят в пленарна зала, макар именно партията на Борисов да внесе за гласуване вота на недоверие към правителството.

Изглеждащият на пръв поглед невъзможен пробив в ГЕРБ е осъществен преди около седмица от Даниел Лорер и съпругата му Виолета – твърди източник на изданието.

Семейство Лорер и Ангелкова са семейни приятели. Малко известен факт е, че именно Даниел и Виолета са кумували на сватбата на Николина със съпруга й Христо. Скоро двете семейства били на уикенд в Халкидики. Според източника там Ангелкова и Даниел Лорер обсъждали как бившата министърка на туризма ще подкрепи кабинета „Петков“ по важни за управляващите теми.

Само за протокола можем да отбележим, че преди около година бракът на Ангелкова с Христо се разпадна. Николина обаче остана близка със семейство Лорер и до днешна дата.

Запознати коментират, че Ангелкова едва ли ще се поддаде на влиянието на Лорер, тъй като лоялността й към Борисов била безрезервна.

Източник: „Уикенд“