Навръх трусовете в държавата началничката на кабинета Петков размята годежен пръстен в Народното събрание

Лена Бориславова, която е заподозряна за интимна връзка с премиера на България бе спипана натясно в Народното събрание да дава обяснения какви всъщност са отношенията й с Кирил Петков.

Журналисти не й спестиха въпроса какъв е нейния коментар за скандалното клипче, в което се вижда, че тя и Киро се усамотяват в жилище за гости. „Това са глупости и компроматни неща”.

Навръх кризата! Лена Бориславова се фука с годежен пръстен (Вижте как замаза гафа за връзката си с Киро – Снимки)

„Защо да са неверни, вижда се как премиерът ви обарва под полата”, не й дава мира репортер на „Трибюн”. А Лена вместо да даде смислен отговор на въпроса му навира в лицето пръстен, който трябва да е годежен. Явно даден й от официалното й гадже Мирослав Иванов, който в момента пое поста на освободения от трибуната на НС вече бивш председател на Парламента Никола Минчев.

Така скандалната брюнетка се опита да затвори устата на медиите, че е в любовна връзка с министър-председателя, който е женен и има три дъщери.

Самият Киро също бе приклещен и му зададоха въпрос има ли любовни отношения с говорителката на кабинета си и какво му прави ръката под нейната пола. Петков, подразнен от въпроса през зъби процеди: „От жълта медия ли сте, попитайте ме друго” и с бясна скорост се отдалечи, спестявайки си неудобните въпроси.

Източник: ПИК