Изглежда и там нещата не вървят по мед и масло

Оказва се, че ситуацията не само в политиката, а и в семейството му, е доста напечена за Кирил Петков.

След разразилия се сексскандал с участието на Кирил Петков и Лена Бориславова, Линда Петкова изпаднала в нервна криза.

Припомняме, че миналата седмица бе разпространено видео, в което се вижда как Кирил Петков и Лена се уединяват в столичен апартамент. Докато тя отключва вратата, той палаво я опипва, ухилен до уши.

Нещо страшно се случва в семейството на Кирил Петков

Запознати издават, че съпругата на Кирил Петков останала потресена от видяното. Тя от години води битки с фаворитката му Лена и е ясно за всички, че двете не се понасят. Съпругата на премиера реагирала изключително бурно на унизителното видео. Скандалът се разраснал на следващия ден, след като Петков отпрашил с Лена за Солун.

Там двамата не присъстваха на международния политически форум, а вместо това бяха уловени да си гукат в 5-звездния хотел „Хаят“. На всичкото отгоре те използвали правителствения самолет за пътуването си до Гърция.

Линда била съсипана от поведението на съпруга си и се затворила в дома им. Тя дори не отишла на работа в сладкарницата си. емоционалното й състояние е доста разклатено, но въпреки това е категорична, че иска развод.

Двете й сестри били единствените, които я утешавали. С тях се чула по телефона, защото те живеят в родината си.

Чичото на Кирил Петков – отец Георги Ганчев обаче издава, че това не е първият случай на любовен триъгълник в семейството им. Преди години Линда Петкова също прелюбодействала. Дори известно време не живеели под един покрив с премиера, с когото претендират, че са перфектното семейство.

Източник: retro.bg