Мария Силвестър се беше отчаяла до краен предел!

Труден беше периодът от последните месеци за Мария Силвестър. Устатата водеща едновременно остана без работа и със скъсан джоб, както и без гадже. Знаем, че връзката й с неприлично по-младия от нея Михаил Пенев привърши безславно като се шушука, че не тя, а той е бил основният виновник за края на безоблачната им романтика.

В един момент Силвестър потъна като в черна дупка и изпадна в смесица от депресия, истерия и раздразнение, а около нея едва се стояло, коментират нейни познати. Изведнъж обаче, както обикновено се получава, в тунела блеснала светлинка. И то каква само... Оказва се, че Мария Силвестър пак се връща на телевизионния екран и то с любимото си предаване.

"Не ми се вярва и се щипя, защото съм в еуфория, но ми казаха, че "Бригада нов дом" ще стартира отново. Сега само стоя и чакам да ми кажат в кой точно ден и къде ще почнем снимките. Дали има нужда да споделям колко се вълнувам", сияе като малко момиченце Силвестър.

Тя смята, че оттук насетне късметът ще върви за ръка с нея и хубавите новини и мигове тепърва ще се изсипват. Засега обаче водещата не бърза с едно - с нова любов, защото е решила, че мъжете не си струват вниманието й. Поне, докато не се яви някой, който реално да си заслужава, а не да се окаже поредния кретен.