Настанен е в интензивно отделение

В последно време новините за руския лидер Владимир Путин стават все по-страшни.

Според украинското издание „Обозревател“ след неуспешна интервенция за отстраняване на онкологичен тумор, Путин е изпаднал в кома. изданието посочва, че тази информация му е била предоставена от разузнаването.

Разузнавателните служби на Украйна твърдят, че се позовават на информация от източници в Кремъл. От там разкриват още, че от обкръжението на руския лидер вече са започнали да търсят наследник за поста му.

Владимир Путин е изпаднал в кома, след като...

Твърди се, че руският президент е в интензивно отделение и животът му се поддържа изкуствено от медицинска апаратура. Лошата новина е, че тялото тялото му не реагира по никакъв начин на болката.

Казано с други думи според източниците на разузнаването, руският лидер е в деструктивна кома.

Най-вероятно близкото му обкръжение от доверени хора е взело решението да пази тази информация в тайна възможно най-дълго време.

Докато новият наследник на Путин не бъде определен от Кремъл, ще продължават да държат всички в неведение.

През това време двойник ще го замести на всички публични места, на които трябва да бъде.

Очаква се в скоро време Сергей Лавров да поиска от Ердоган са бъде обявена дългоочакваната среща между Путин и Зеленски.

На нея ще присъства и турският президент.

От разузнаването обаче отбелязват, че въпросната среща няма да се състои, тъй като Руската Федерация не би рискувала подмяната на Путин да лъсне. Накрая изданието отбелязва, че очаква тази информация да бъде потвърдена в най-скоро време.

Източник: blitz.bg