Бил на системи в продължение на шест часа

Неделното интервю, което Слави Трифонов даде за журналиста Константин Вълков изглежда се е отразило много лошо на здравословното му състояние.

Оказва се, че след продължилото час и половина интервю, лидерът на ИТН е била настанен в лечебно заведение. Той бил изтощен до краен предел и се наложило да му бъдат включени системи, за да се възстанови не само психически, а и физически.

Много лоши новини за здравословното състояние на Слави Трифонов

В публичното пространство отдавна се носи мълвата, че Слави Трифонов страда от тежко заболяване. Повечето специалисти посочват, че той е попаднал под ударите на множествената склероза. Това неврологично заболяване наистина е много страшно. То се обостря в резултат на преживян силен стрес или пък нездравословен живот.

Вероятно тази е и причината, поради която Слави се опитва да страни от политическия живот и дава изявленията предимно от дома си, пременен в тениска и анцуг.

Някои от народните представители в групата му никога не са го виждали на живо.

За интервюто с Вълков, лидерът на ИТН все пак е напуснал дома си, за да се появи в студиото, но не това на „Дарик“, а на кабеларката му.

Още след първите 30 минути от началото на интервюто, той бил видимо изморен и се чувствал дискомфортно. Причина за това обаче не били неудобните въпроси на колегата му, а че едвам се държал на стола.

Иначе агресивният Трифонов в един момент започнал едва ли не да моли колегата си да прекратят интервюто.

Веднага, след като камерите угаснали, той бил откаран в дома му, където в продължение на шест часа му били вливани системи, за да го стабилизират.

В крайна сметка кризата била овладяна своевременно. За момента не става ясно как се е отразило на здравето му разцепването на парламентарната му група.

Източник: lupa.bg