Много лоши новини за здравословното състояние на Слави Трифонов

30

Бил на системи в продължение на шест часа

Неделното интервю, което Слави Трифонов даде за журналиста Константин Вълков изглежда се е отразило много лошо на здравословното му състояние.

Оказва се, че след продължилото час и половина интервю, лидерът на ИТН е била настанен в лечебно заведение. Той бил изтощен до краен предел и се наложило да му бъдат включени системи, за да се възстанови не само психически, а и физически.

В публичното пространство отдавна се носи мълвата, че Слави Трифонов страда от тежко заболяване. Повечето специалисти посочват, че той е попаднал под ударите на множествената склероза. Това неврологично заболяване наистина е много страшно. То се обостря в резултат на преживян силен стрес или пък нездравословен живот.

Вероятно тази е и причината, поради която Слави се опитва да страни от политическия живот и дава изявленията предимно от дома си, пременен в тениска и анцуг.

Някои от народните представители в групата му никога не са го виждали на живо.

За интервюто с Вълков, лидерът на ИТН все пак е напуснал дома си, за да се появи в студиото, но не това на „Дарик“, а на кабеларката му.

Още след първите 30 минути от началото на интервюто, той бил видимо изморен и се чувствал дискомфортно. Причина за това обаче не били неудобните въпроси на колегата му, а че едвам се държал на стола.

Иначе агресивният Трифонов в един момент започнал едва ли не да моли колегата си да прекратят интервюто.

Веднага, след като камерите угаснали, той бил откаран в дома му, където в продължение на шест часа му били вливани системи, за да го стабилизират.

В крайна сметка кризата била овладяна своевременно. За момента не става ясно как се е отразило на здравето му разцепването на парламентарната му група.

Източник: lupa.bg

30 коментара
 1. Анонимен казва

  Жал ми е за Слави, такава любов народна като на на икона,машината смаза и него.

 2. Кирил Йолов казва

  Язък си е само за Слави,а той е толкова борбен,и е направил на толкова много хора добро,аз като социолог не виждам друг в България като Слави,но такива хора си отиват много рано.Дано привидението да го пази, блазе ти за всичко Слави!

 3. Анонимен казва

  И все пак не става ясно от написаното дали Слави е настанен в лечебно заведение, или е лекуван в дома си.Не че това е толкова важно, но когато пишете нещо, нека не си противоречите сами.Обиждате аудиторията си!

 4. Урко казва

  Жалко за един погубен живот, живот на макс, но не за дълго.Дано тази информация не е вярна .

 5. Д . Д . И . казва

  ЖАЛКО ЗА СЛАВИ ( АКО Е ИСТИНА ТОВА ) …АЗ ГО ХАРЕСВАМ … МЪЖКАР Е … ( КАЗВАМ ГО , КАТО МАЙКА НА ДВЕ МОМЧЕТА ) …

 6. Кристин казва

  Слави Трифонов е поредния бандит, отгледан от задкулисието. Затова и Го спод го наказва. Толкова зло е причинил, че си заслужава мястото си в Ада! Той е един нещастен подлец, заслужаваш презрение, отвращение и погнуса от индивиди като него!

 7. Анонимен казва

  На никого не пожелавам лоши неща още повече за здравето.най голямата ценност за човека.Слави е правил и много хубави неща.помагал е на хора в беда за което ЕВАЛЛА.НО СЕГАШНОТО У ПОВЕДЕНИЕ Е СРАМ.НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ТОЛКОВА СЕ РАЗЛИЧАВАТ ДУМИТЕ ОТ ДЕЛАТАМУ И МАФИЯТА ГО НАПРАВИ ЗАЛОЖНИК.ЖАЛКО

 8. Анонимен казва

  Gopod ci snae rabotata

 9. Анонимен казва

  Не го съжалявам – живее като “ крез“ , злобен е и е отмъстителен е. Държи се като диктатор
  Това е може би следтвие на болестта му. Но никой не е длъжен да понася тази злоба.

 10. Анонимен казва

  Все ми е тая

 11. Анонимен казва

  Покажете ми първия коментар

 12. Анонимен казва

  Дано се възстанови бързо желая му здраве

 13. Анонимен казва

  Обичам го желая му здраве

 14. Димитринка казва

  Пожелавам му са се излекува и да се махне от политиката,той си е шоумен

 15. Димитринка казва

  Пожелавам му са се излекува и да се махне от политиката,той си е шоумен

 16. Анонимен казва

  ПЕРЕКЕНДЕ ПЕРЕКЕНДЕ ПЕРЕКЕНДЕ СВАЛИ МРЪСНИТЕ СИ РЪЦЕ ОТ НАРОДА

 17. Голям прос казва

  Не ми стана ясно в болница кога е бил, 6 часа след системите вкъщи. Май си измисляме, а?

 18. Бебето казва

  Листник.Само листа пуща.
  Няма деца, наследници.
  Защо ти са толкова пари ,а Капъкуле?

 19. Биби казва

  Много често системите се правят и вкъщи. Едва ли Слави е ходил в болница. Системите много облекчават,най – вероятно в дома му се случва това вливане. Проблемът е, че ми се струва, че Слави никак не е добре. Не му трябваше политика, тя беше замислена, когато беше млад и здрав.

 20. БЕБЕТО казва

  Не се напукахте. Бог си знае работата.

 21. Анонимен казва

  Слави е мръсник.Диктатор като Бойко.Нали щеше да го изчегъртва,а вчера гласуват заедно.Не му пука за държавата и бедните,забрави кога продаваше мартеници пред ЦУМ.

 22. Петьо казва

  Продавал матеници-ок,трудил се е като студент,стигна далеч,а вие докъде стигнахте?

 23. Анонимен казва

  Каквото почукало такова му се обадило на тоя

 24. Х...М... казва

  Този човек беспардонно се подиграваше на уважавани свои колеги, подигра се и с доверието на хората което му гласуваха. Които го следят по отрано, знаят, че наглостта му стигна до там, искаше да дели с Господ по едно Ферари и още нещо. Както се казва в преданията, Господ забавя, но не забравя!!! Има пътища човеку, които му се струват прави, но те водят до погибел! Не му желая злото. Желая му оздравяване, но и отрезвяване .

 25. Киро. казва

  Защо Слави не гласува за пенсиите 20процента и ГЕРБ и ДПС и. Възраждане.

 26. Люба казва

  Явно и Слави разбра болезнената истина ,че на хората не се угажда и трябва първо за себе си да се погрижи . Ние сме много лошо племе седим си в къщи пием си ракията ,ядем си салатката и чакаме някой да ни оправи живота. А като дойде ракията в повече почваме да разбираме от всичко и все някой ни е виновен за несретите в живота ни. Аз бих препоръчала на Слави да Ви тегли една и да не му пука за никой . Утре така ще плюете и Кирил Петков . Аз не го харесвам ,но на тези хора поне им стиска да опитат

 27. Светофара казва

  Жесток и злобен народ сме. Вапцаров го е казал…“народът прост,животът тежък, скучен… Живот без маска и без грим-озъбено свирепо куче…“
  Не се научихме да приемаме мнението и действията на инакомислещите с достойнство. Всички си мислят, че са“ върха на сладоледа, а забравят, че сладоледа бързо се топи…
  От сърце пожелавам на Слави да се възстанови! Пожелавам здраве на всички ни- физическо и психично! Всевишния да пази България!

 28. Люба казва

  Защо ми изтрихте коментара ,не Ви харесва истината . Така ли е ?

 29. Иван казва

  От както корумпира деца да пеят в предаването му, деца, които баба ви Иванова искаше да спечелят, деца, които мафиот искаше да спечели – този ми падна в очите.
  За злодеянията си, всеки ще плати рано или късно.

 30. Анонимен казва

  Уважаема Люба, незнам кой колко ракия пие, но 90% от нас,сутрин стават и си вършат работата с която са се нагърбили. Това, че искаме тези, които с парите които ние изкарваме, да градят а не да рушат страната ни, не е плюене а изразявае на мнение. Плюене е когато теглиш майни наляво и на дясно. Мнение не можеше да изразяваме в едно друго време,което вие сигурно не помните, но Слави явно се е запътил натам. Да не забравяме, че той уж влезна в парламента и властта за да смени системата от пропорционална на мажоритарна. Да сте чували нещо за това?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.