Теодор Гецов се разкрещял на Джулиана Гани!

Джулиана Гани се видя в потрес след като новата й голяма любов я направи на з@дник пред поне десетина души. Полицаят Гецов се развикал на силиконовата си изгора по време на снимките на "Миа Калифа" - новото видео на Силвър. В него, разбираемо, Джулката играе ролята на известната п*рно звезда, нали й приляга...

Без да предполага, че ще се развихри чутовен сандал, Гани се отдала на снимките. Тогава изневиделица на площадката долетял Гецов, бълващ огън и жупел. Теодор бил крайно против любимата му да се чекне и да позира еротично. Явно е налапал яко въдицата и ревнува от всеки срещнат, а и си познава стоката, шушукат свидетели.

Крясъците били толкова силни, че самият певец Силвър се намесил и половин час увещавал Гецов, че в клипа няма да има нищо нередно или срамно за половинката му. В края на краищата онзи кротнал и дори се извинил, че е забавил работата на цял екип. Останал обаче да гледа от "първия ред" и да следи изкъсо Гани.

Засега самата Джулка се радва, че е ревнувана жена, но как ли ще е занапред?! Особено като имаме предвид манията й да се показва гола и разчепатена по всички видове мрежи и канали. Надали Теодор ще става по-либерален, по-скоро ще е точно обратното.