Вече за нищо на света не бих ставала всяка сутрин в 4 ч. – категорична е Ани Цолова

Ани Цолова е повече от сигурна, че за нищо на света не би се върнала в телевизията. Брюнетката сподели, че не би приела предложение да се появява отново на малкия екран. Бившата водеща е доволна от начина си на живот, който води към настоящия етап, и се радва на спокойна работа, която не би заменила с ранното ставане и стреса в медиите.

Приятел на плевенчанката я призова във Фейсбук: „Връщай се на работа! Хекимянчо не те ли е поканил?“

Ани Цолова тотално загърби телевизията

Цолова отговори категорично: „Телевиздията не влиза в плановете ми и в дневния ми ред. Макар и упорито да се разпространяват измислици по темата“.

След уволнението на Биляна Гавазова се появиха слухове, че Ани Цолова може отново да се завърне в Би Ти Ви. Водещата напусна телевизията още преди 9 години. Това се случи през лятото на 2013 г., когато в разгара на антиправителствени протести предаването внезапно беше спряно. Тогавашните водещи – Ани Цолова и Виктор Николаев, се преместиха в Нова тв, където плевенчанката изкара цели 4 години като водеща на „Здравей, България“. Цолова напусна и Нова тв и се отдаде на обучения по поведение в публичното пространство.

Източник: „Уикенд“