Диалогът бе прекратен почти в самото начало

Първият работен ден от новата седмица не започна никак добре за водещия на сутрешния блок на Нова тв – Виктор Николаев.

Той си изпусна нервите в ефир, след като гостът му закъсня значително. Разбира се това наложи разместване на програмата на „Здравей, България“.

Водещите на сутрешния блок Мира Иванова и Виктор Николаев направиха всичко по силите си да запълнят максимално дълго времето. Накрая обаче Виктор не издържа и разкри, че чакат гост в студиото, който закъснява доста.

Виктор Николаев си изпусна нервите в ефир и…

Въпросният чакан гост се оказа депутатът от ПП Константин Бачийски. Той трябваше да се ожали, че е получил заплахи заради сагата на ГКПП „Капитан Андреево.

Още при влизането на Бачийски в студиото обаче, Виктор Николаев не се сдържа и отбеляза, че е закъснял много лошо и му е трудно да му каже добро утро.

Гостът пък на свой ред дори не счете за необходимо да се извини, а директно започна разговор с водещия.

Депутатът отбеляза, че редовно е получавал най-различни заплахи. В случая заплахата е, че много млади хора получавали сърдечен удар. Другото нещо било да се замисли на колко хора се губят следите, когато са неудобни.

Той твърди, че заплахите били отправяни очи в очи от подставени лица. Уточнява, че идват от хора, владели „Капитан Андреево“ и след като са им разрушили къщичката се опитват да я възстановят. Той обаче не представи нито конкретни имена, нито пък дати. Продължи с общите приказки, добавяйки, че заплахи са получавали и други депутати, както и зам.-министър Христанов.

Бачийски бе категоричен, че не би извикал на разпит човека, отправил заплаха към него, но допълни, че той е заплашвал и други.

Тук обаче Виктор Николаев се изнерви и отбеляза, че за другите ще говори като дойде навреме. В този ред на мисли той подчерта, че в телевизионно студио задължително се идва навреме. Така водещият прекрати диалога с депутата след двуминутен разговор.

Източник: blitz.bg