Действието в новите епизоди на „Съни бийч“ ще се развива през зимата
Би Ти Ви изстреля за нула време дългоочаквания втори сезон на комедийната поредица „Съни бийч“, който премина като комета през ефира на телевизията. И макар че бе изгърмяна за малко повече от месец, продукцията успя да събере много фенове.

От продуцентите Иван и Андрей разбираме, че сценарият за новият сезон отдавна е написан и сега въпросът е дали от телевизията ще му дадат зелена светлина. Третият сезон на „Съни бийч“ е планиран от години, тъй като по сценарий действието се развива в три части. Новото обаче е, че сюжетът на комедията ще се развива през зимата. Очаква се само да бъде уточнен курорта, който ще приюти снимачната площадка.

Ще има ли трети сезон на „Съни бийч“?

На стендбай са и актьорите от продукцията Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Лидия Инджова и Евелин Костова, които добавиха към своята популярност именно от сериала „Съни бийч“. Последният епизод от втория сезон завърши като римейк на класиката „Оркестър без име“ – главните герои се събират край морето и пеят „Оставаме!“. Логично е следващите епизоди да се развият именно през зимата. Те ще разкрият съдбата на героите след заявката, че остават на морския бряг. Но това ще стане, както вече писахме, само ако от Би Ти Ви дадат зелена светлина за трети сезон.
Източник: „Уикенд“