Тя помоли всички да проявят известна доза деликатност и разбиране

Половинката на полузащитника Тодор Неделев – Анита Терзийска разтърси мрежата с емоционалното послание, което отправи към своя любим.

Припомняме, че 29-годишният футболист пострада много тежко при пътния инцидент, който ги сполетя снощи в Тбилиси.

Половинката на Тодор Неделев разтърси мрежата

Заради фрактура на черепа се наложи Неделев да бъде подложен спешно на хирургическа интервенция. За щастие всичко е преминало успешно и днес той вече е контактен и в стабилно състояние.

Анита написа, че толкова много обича любимия си, че сърцето й се къса от това, че не може да е до него в този момент. Тя обаче е убедена, че Неделев ще се справи, защото е силен и допълва, че е с него мислено.

Тя разбира се не пропусна да отправи благодарностите си към всички онези, които се интересуват от състоянието на Тодор Неделев. Анита обаче помоли всички да проявят известна доза деликатност и разбиране, тъй като в създалата се ситуация и двамата с него имат нужда от малко спокойствие.

По-късно тя уведоми последователите си, че нейното момче вече е излязло от упойка и е в реанимация, където е под постоянно лекарско наблюдение. За щастие прогнозите на медиците са оптимистични.

Източник: blitz.bg