Тошко Йорданов бесен: ПП бутат депутатите на ГЕРБ нагоре, а плюят по нас!

Тошко Йорданов с нови разкрития за управлението на Кирил Петков сн. Нова телевизия
0

Тошко Йорданов бесен, направи нови разкрития за ПП

„ПП плюят по нас, а тайно ходят и пазаруват депутати от криминални лаборатории, издигат хора на ГЕРБ по високите етажи в министерствата и назначават съпругите на министрите си в съседни министерства. Това ли е промяната?“, пита Тошко Йорданов, председател на парламентарната група на „Има такъв народ“. Сценаристът на Слави Трифонов даде интервю в което разкри още нелицеприятни подробности от управлението на Кирил Петков и сие.

По думите му, коалицията не работи заедно, а Петков се опитва да управлява еднолично. Нещо повече – не се съобразява с партньорите си и въобще не държи на думата си. Най-обидно за Тошко Йорданов обаче е, че водещата политическа партия не само не играе коректно, но и тайно поддържа лица на ГЕРБ, които смятат за удобни пионки и ги издигат по високите етажи на властта. Дори арестът на Бойко Борисов, който се оказа и абсолютно незаконен, не е бил съгласуван с тях, а извършен самосиндикално и очевидно в опит да се покажат като най-големите борци с корупцията, докато достигат нови нива на корупционни схеми.

„Кой управлява МВР? ДАНС? НАП? Службите? ПП. И къде бяха тези 8 месеца, в които трябваше да се борят с корупцията?“, пита Йорданов. Той е особено разочарован от действията на премиера по отношение на това, че не изпълнява обещанията си. „Корнелия Нинова, Христо Иванов – те държат на думата си. Кажат ли нещо, спазват обещанията си. А този човек… Разочарован съм“, казва още Йорданов.

Тошко Йорданов с нови разкрития за управлението на Кирил Петков сн. Нова телевизия
Тошко Йорданов с нови разкрития за управлението на Кирил Петков сн. Нова телевизия

Той признава, че ИТН не искат да хвърлят страната в хаос, затова са готови да се върнат на масата за преговори. И то въпреки обидите и грозните обвинения, че отказват да подкрепят бюджета в частта му за пенсиите и социалната политика. „Слави изрично обяви, че ние ще подкрепим бюджета в тази му част, но по нито една друга точка. И сега този човек застава пред камерите и хвърля едни грозни и лъжливи обвинения срещу нас“, допълва Тошко Йорданов.

Източник: Блиц

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.