Любовната афера на Кирил Петков с Лена Бориславова – 30 бона на вечер (Eто за какво пръснаха парите на данъкоплатците в Солун)

Любовния воаяж на Кирил Петков до Солун - 30 бона сн. Пик.бг
5

Кирил Петков пръснал над 30 бона за една вечер, заради любовната афера с Лена Бориславова

Премиерът Кирил Петков е похарчил близо 30 000 лева за романтичния си воаяж до Солун с приятелката си Лена Бориславова. Министър-председателят, който на всичкото отгоре е женен и има три деца, бе заснет на романтична вечеря в компанията на жената, която се спряга за негова любовница, в Солун.

Двамата са били заснети да похапват на свещи в известен гръцки ресторант, в компанията на неизвестен мъж. По-късно двойката е пренощувала в хотел „Хаят“, от където са си тръгнали на следващата сутрин с полицейски ескорт и са излетели с правителствения самолет.

Скандалът става още по-пикантен, след като журналистът Николай Бареков направи кратък финансов разбор на романтичния воаяж на двойката. По думите му, правителственият самолет е струвал най-малко 25 000 лева, а това са пари дадени от данъкоплатците. Също така, минимум 5000 лева е струвала нощувката в луксозен апартамент в хотел „Хаят“, както и охраната от НСО, полицейският коридор, вечерята и другите „представителни“ разходи, които двойката е имала. Официално Петков трябваше да пътува до Солун във връзка със Среща на върха за Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа, на която да се присъедини към външния ни министър Теодора Генчовска. Вместо това, папараци успяха да го заснемат как се наслаждава на романтична разходка с Лена Бориславова.

Любовния воаяж на Кирил Петков до Солун – 30 бона сн. Пик.бг

Оставяйки настрана моралният облик на двамата, факт е, че Петков използва държавен ресурс и с парите на данъкоплатците си урежда романтични воаяжи. При това доста скъпи. Отново по оценка на Николай Бареков – разходката на двамата се равнява на около стотина пенсии.

Източник: ПИК.

5 коментара
 1. 258 казва

  Малко бяха фикалийте по барачето.

 2. Анонимен казва

  Големи сте наглеци, ще развалите семействата на хората .

 3. Аничка казва

  Нямате жалост, нямате милост. Съпругата на този нещастник знае всичко, но търпи до фурната по цял ден заради децата си. Жестоко е да прибавяте огън в раната и. Засрамете се, погледнете първо себе си и после съдете.

 4. Анонимен казва

  Kvo komentira pa too kade chep za zele nestaa ot nego barekov leke

 5. огнена казва

  До кога такива наглеци , без морал , без никакъв срам ще се пробват на най-високите постове на опосканата ни държава?
  Падна един крадец на негово място дойде друг крадец и лъжец. Какъв Харвард, та той не може да състави едно правилно
  изречение?“ Много ми е важна България“ каза той безсрамно и за това трябвало да спечели независимо с какви средства.
  Киро имай малко достойнство , подай оставка и се яви на избори без шута ,който получи от президента на последните избори.
  Ти си абсолютна пародия. Хора, слепи ли сте? Не ни трябват такива смешници, тъпи и упорити , жадни за власт и корупционни
  схеми. Събудете се!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.