Вилата на Кирил Петков в курорта Лозенец е съседна на шатото на Евелин Банев-Брендо

Преди да настъпи сривът в коалицията, премиерът Кирил Петков се беше отдал на приятно ваканцуване през уикендите на морето. Той и семейството му напускали жежката София и прекарвали почивните дни в семейната резиденция в курорта Лозенец. Негов съсед обаче се оказал Брендо с хотелското си шато на първа линия на брега на морето. От години Петков и фамилия са комшии врата до врата с Кокаиновия крал.

Кирил Петков съсед на Брендо на морето
Кирил Петков вананцува на Лозенец

Нямаме данни дали Кирил Петков и Брендо са се засичали през това време на морето. Със сигурност обаче и двамата знаят кой влиза и излиза от съседската врата.

За първи път премиерът бе засечен на вилата си по Великден, когато времето бе вече подходящо за плаж. Той, жена му Линда и приятели събираха събираха тен на ситния пясък, разтоварвайки се от стреса, който наслоява столицата.

Брендо пък от години не се е вясвал в имението си на Лозенец. След като получи ефективна присъда у нас, той се покри в Украйна. Там бе засечен от властите и задържан, но впоследствие освободен, защото се оказа притежател на украински паспорт. А според тамошните закони украински граждани не подлежат на екстрадиция, незавасимо от престъпленията, които са извършили в чужбина.

Източник: „Уикенд“