Сега там са останали само платежоспособните от тях

Множеството украинци, които бяха настанени в луксозните хотели на първа линия по южното ни Черноморие, оставиха след себе си истинска кочина.

Очевидци разкриват, че плажовете в Созопол, Приморско, Слънчев бряг и Китен, са пълни с фасове.

Плажните ивици на юг от Бургас изглеждат като засети с царевица заради множеството им фасове. Може би в Украйна засаждайки фасове, берат зърно, предположиха мнозина.

Не е за вярване какво оставиха украинците след себе си (ФОТО)

Концесионерите все още са заети с пресяването на пясъка посредством механизирана техника. Те разбира се са гневни на зимните посетители за свинщината, която са оставили след себе си.

Преди три дни на плажовете можели да се открият не само фасове, а и обелки от банани, пластмасови шишета, че дори и дамски превръзки.

При все, че сезонът вече започна, концесионерите се са гневни, защото все още не успяват да изринат множеството фасове, оставени от украинците.

Подобно е положението по останалите плажове, които доскоро бяха окупирани от украинските бежанци.

Поради факта, че докато те пребивавали там все още не бил започнал летният сезон, липсвали и кофи по плажовете, което е допринесло за допълнително занижаване на хигиената.

Ресторантьор от Созопол споделя, че по цял ден украинците висели по плажовете, а следобедите „нападали“ хипермаркетите като хуни.

Към момента също има украинци, но са останали платежоспособните от тях, не крие финансовия си мотив ресторантьорът.

Източник: lupa.bg