Двамата са много близки с Ибрахим Челиккол

Любима актриса от култовия турски сериал „Домът, в който си роден е твоята съдба“, бе покосена от онкологично заболяване.

Става въпрос за вечно усмихнатата Хюлия Дуяр. Турската преса отбелязва, че екранната Султан от хитовия сериал е диагностицирана с тумор на мозъка малко след края на снимачния процес.

Чаровната актриса се е подложила на химио- и лъчетерапия и споделя, че възстановяването й върви добре.

Любима актриса от хитов турски сериал попадна под ударите на рака

Споделя, че доста преди медиците да открият наличието на онкологичното заболяване, чувствала, че нещо с нея не е наред.

Била дезориентирана и няколко пъти дори изгубила съзнание.

Един ден си казала, че трябва да потърси медицинска помощ, преди да е станала твърде късно и така се озовала пред кабинета на невролог. За огромно съжаление снимката, която й била направена показала точно това, от което се страхувала най-много.

Семейството й емигрира в Германия, когато е едва осемгодишна. Така чаровната пухкавелка работи и учи там в продължение на 22 години. След като завършва средното си образование кара фризьорски и гримьорски курсове. Работи известно време по специалността в мюнхенски салон за красота.

Малко преди 2000 година се завръща в родната си Турция. Бляскавата й кинокариера стартира през 2000 година. Двамата с Ибрахим Челиккол (Мехди) са много добри приятели. Той самият многократно е споделял в интервюта, че я има като негова по-голяма сестра.

Източник: Уикенд