Обвиняват за това „гадните швейцарци“

Голям кошмар са изживели актьорът и тв водещ Сашо Кадиев и майка му – небезизвестната актриса Катето Евро.

Двамата изреваха, че са останали приклещени на летище във Виена и не могат да се приберат обратно в родината си.

Сашо Кадиев и Катето Евро изживяха голям кошмар

В продължение на няколко дни актьорите кръстосват летищата във Виена и Цюрих. Преди един от полетите обаче им се случило нещо, което никога не им се е случвало до този момент – останали на летището, без да имат възможност да се върнат в България.

Пред приятелите си в социалните мрежи разкриват, че от два дни „маат гащи“ по летищата.

Те уточняват, че първо летели от българската столица до австрийската. След това от там се отправили към Цюрих и обратно, та сега трябвало да се върнат обратно в София. Изпуснали си обаче полета „заради гадните швейцарци“.

Полетът не само закъснял, а като капак на всичко останали на пистата повече от половин час без стълба. След като намерили стълбата обаче, не знаели как да я монтират, та така Сашо Кадиев и Катето Евро си изпуснали полета. Поради тази причина им се налага към момента да се подвизават на Терминал 3 на летището в австрийската столица, жалват се те.

Шестте часа, които чакали до следващия полет за България използвали, за да хапнат. Споделят, че се насладили на прочутия виенски шницел в съчетание с пържени картофи. Катето Евро дори се облажила със свински ребърца.

Източник: show.blitz.bg