Мнозина се запитаха какво замислят двамата

След големия резил, който Любо Нейков преживя покрай новото му шоу „Дъ шоуто“, изглежда е получил изненадваща помощ от високо ниво.

Припомняме, че въпреки шумно рекламираната премиера на шоуто му, то издържа на екран едва месец, след което бе свалено. Оказа се обаче, че свалянето му е временно.

Любо Нейков все пак се сдобил с втори шанс и шоуто му се излъчва преди новините в петък вечер. Запознати шушукат, че за това му е помогнала заформилата се отскоро много близка дружба с червения лидер Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова бутна рамо на Любо Нейков

Запознати издават, че той бил единственият поканен от Корнелия Нинова представител от шоусредите на приема по случай 24 май.

За сметка на това комикът и продуцент откликнал веднага на поканата й. Той се откроявал много от останалите й гости, които били интелектуалци от всякакви области.

Появата му на въпросното събиране накара мнозина да се запитат и дали в скоро време Любо Нейков няма да се присъедини към червените редици. Предвид факта, че в последно време партийните списъци се разширяват, не е изключено и това да се случи. Още повече, че в листите се вливат все по-ексцентрични личности, сред които и нигерийският модел Дейв Майл.

Не е изключено след провала на „Дъ шоуто“, Любо Нейков да си пробва късмета и в политиката.

Източник: retro.bg