След ледения прием: Меган и Хари избягаха тайно от Англия преди края на тържествата

Меган и Хари си тръгнаха от Англия тайно и без шум сн. Инстаграм
1

Меган и Хари се измъкнаха тайно от Англия преди краят на тържествата

Леденият прием в Лондон определено охлади ентусиазма на Меган и Хари за по-дълъг престой на Острова. Ден преди кулминацията на тържествата кралската двойка напусна без много шум Англия и се върна в Калифорния. Двамата взеха участие в едно-единствено събитие и не бяха видени никъде повече. Дори Зара Тиндал и Питър Филипс, които официално не са работещи членове на кралското семейство, имаха повече изяви от Съсекс.

Причината най-вероятно се крие във факта, че Меган и Хари бяха ледено посрещнати от абсолютно всички, а отделно от това не получиха желаното внимание и интерес към себе си. Вместо това всички се радваха на малкия принц Луи, който се превърна в звезда. И на кралицата, която участва в комедиен скеч с един от любимите герои на цяла Англия – мечето Падингтън.

Меган и Хари си тръгнаха от Англия тайно и без шум сн. Инстаграм
Меган и Хари си тръгнаха от Англия тайно и без шум сн. Инстаграм

Дори рожденият ден на малката принцеса Лилибет остана в сянка и нито един от роднините не сподели снимка на малката госпожица. Въпреки че на партито са присъствали братовчедите й, тя остана в сянка, точно като родителите си.

Меган и Хари се завърнаха в Англия, убедени, че ще успеят отново да привлекат общественото внимание и интерес. Вместо това се насладиха на хладен прием дори от страна на семейството си, а пресата отявлено ги игнорира, с изключение на таблоидите. В крайна сметка двойката прекара едва три дни в Лондон и замина за Калифорния. Където ще опитат да използват общественото си положение, за да реализират новите си проекти.

Източник: Дейли мейл

1 коментар
  1. Пеньо казва

    Това е фалшва новина. Снимката с Хари не е от UK.Той стои от страната където трябва да е шофьора. На другата снимка ясно се вижда че това е кола с волан обратен на движението в UK. Мошенници

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.